Inchiriere Nacele si Platforme
EdenHost

DEGIVRARI

 
 

Instalatii de Degivrare pentru SIGURANTA si CONFORTUL dumneavoastra

  
 
 

Firma noastra ofera servicii de consultanta si montaj pentru degivrari.

Sistemele de degivrare se utilizeaza in general pentru prevenirea formarii ghetii si a evitarii depunerilor de zapada pe zone importante de trafic, cum sunt: rampe de garaj, parcari, trotuare, trepte, alei, terase, sosele, poduri.

Stim cu totii ca iarna aduce cu sine trepte alunecoase, parcari si rampe inghetate, dar si mormane de zapada ce trebuie adunate in fata casei. Ei bine, uitati de toate acestea deoarece cu ajutorul sistemelor de degivrare, aceste zone vor fi permanent uscate, asigurandu-se astfel siguranta maxima pentru circulatie si protectie optima a pietonilor si a autovehiculelor.

  

 

Sistemele de degivrare pot fi utilizate pentru o gama variata de materiale de acoperire incepand cu beton, placi ceramice, pavele, asfalt, chiar iarba. Nu va mai fi nevoie sa imprastiati sare si nici sa indepartati zapada cu lopata. Metodele traditionale de indepartare a zapezii au ramas pentru altii.

Sistemul de degivrare detecteaza automat zonele care au nevoie de topire si se inchide automat cand este nevoie. El reprezinta o solutie permanenta si complet automatizata, acest sistem este unul ecologic si economic, previne pagubele produse de sare, nisip, pluguri sau alte unelte pentru zapada.

 

Avantajele Instalatiilor de Degivrare

 • Zone sigure de acces si trafic auto si pietonal;

 • Economiseste timp si energie pentru curatarea zapezii si a ghetii;

 • Protejeaza mediul si materialele de acoperire de actiunea sarii si nisipului folosite pe zonele cu gheata;

 • Este complet automatizat: sistemul este alimentat imediat de la inceperea ninsorii si este oprit dupa ce pericolul a trecut;

 • Nu presupune costuri de intretinere;

 • Durata lunga de viata: apreciata la 100 ani;

 • Garantie: 20 ani pentru cablurile/ covoarele electrice incalzitoare.

  


 Instalarea Sistemelor de Degivrare si Anti Inghet

      Zonele exterioare destinate accesului auto sau pietonal ce necesita a fi mentinute fara depuneri de gheata sau zapada vor fi dotate cu sistemul de protectie la inghet prin instalarea acestuia in masa betonului rutier sau in sapa de ciment dupa cum urmeaza:

 1. Se incepe cu pozitionarea stratului de polistiren extrudat pe placa de beton. Se va folosi un polistiren extrudat de minim 2 cm grosime si λ = 0.038 W/mk la temperatura de 20 grade Celsius.

 2. Pe suprafata de polistiren astfel obtinuta se va aseza o plasa STM de grosime minima 4 mm si cu ochiuri de 10 cm.

 3. Pe plasa sudata se va fixa banda metalica speciala ce are pe suprafata sa stante la o distanta de 2,5 cm intre ele.

 4. Banda metalica are rolul de a sustine cablul incalzitor iar cu ajutorul stantelor de pe suprafata benzii prin departarea sau apropierea spirelor consecutive ale cablului incalzitor vom regla puterea raportata la metrul patrat.

 5. Pentru protectie la inghet a suprafetelor exterioare se va instala o putere de 250 W/mp. Totodata se vor pozitiona senzorii de umiditate si temperatura care vor transmite informatiile unitatii de automatizare.

 6. Unitatea de automatizare programabila va porni sistemul numai daca vor fi indeplinite simultan conditiile de temperatura si umiditate, informatii primite de la senzori.

 7. Dupa montarea sistemului, se va turna o sapa sau beton care-l va acoperi si care va avea o grosime de minim 3 cm si maxim 10 cm – masurata de la suprafata de polistiren extrudat.

   

Afacerilor si serviciilor financiare