Inchiriere Nacele si Platforme
EdenHost

DESPRE NOI

 

    Firma noastra dateaza din 2008, are sediul in localitatea Brazi, str. Mihai Eminescu, nr. 227A, jud. PH si are ca obiect de activitate executia de instalatii electrice de joasa tensiune, competente date de atestatul ANRE de tip "Be".

 

        Promoveaza tehnica moderna in domeniul instalatiilor electrice si al automatizarilor, executa la un inalt nivel de calitate si in conformitate cu normele tehnice actuale in vigoare lucrari de instalatii electrice, inclusiv instalatiile de impamantare si paratrasnet pentru cladiri industriale si rezidentiale.     

         In cei peste 8 ani de experienta in domeniu, clientii nostri au fost intampinati cu seriozitate, profesionalism, promptitudine si totdeauna cu preturi mici fara concesii asupra calitatii serviciilor.      

        Realizam lucrări de mentenanţă la corpurile de iluminat stradal pietonal şi rutier, temporar festiv şi ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalaţiile electrice publice   

        Echipele noastre de specialisti sunt flexibile, dinamice si deschise pentru a va putea oferi consultanta in domeniul electric in vederea gasirii celor mai bune solutii pentru dumneavoastra.

        Garantia calitatii serviciilor si a profesionalismului sunt date de personalul nostru calificat si autorizat ANRE precum si de calitatea materialelor si a echipamentelor conforme cu normele europene in vigoare.

 

Afacerilor si serviciilor financiare