Inchiriere Nacele si Platforme
EdenHost

USI DE GARAJ TIP RULOU

            Usa rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si o motorizare axiala. Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului usa rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim.

   

           Usile rulou pot fi realizate cu 2 tipuri de profile. Lamelele de 55 mm sunt solutia ideala pentru spatii mici si costuri economice iar lamelele de77 mm sunt perfecte pentru izolare termica si solutii antiefractie.

 

                        

        Usile de garaj tip rulou sunt echipate standard cu motor axial. Deschiderea si inchiderea usii se face cu telecomanda pentru a asigura un confort sporit in utilizare. In caz de pana de curent usa poate functiona manual cu ajutorul unei manivele. Aceasta manivela poate fi montata atat la exterior cat si la partea interioara atunci cand exista si alta intrare alternativa. Usile rulou automate pot fi prevazute si cu fotocelule pentru o mai buna siguranta in utilizare.

                                                                         

             Culorile standard pentru usile tip rulou rezidentiale sunt alb si maro, lacerere se poate opta pentru orice culoare din gama ral (vopsire auto).Pentru a completa noua cerere de piata firma noastra pune la dispozitieculori speciale imitatii de lemn: stejar auriu si nuc.

    

                                                                            SUNT COMPATIBILE CU ORICE TIP DE GOL

         Usile de garaj tip rulou se pot realiza pentru oricedimensiune. Nu este nevoie sa modificati golul degaraj in functie de usa, noi realizam usa in functiede necesitatile dumneavoastra

 

 

 

Afacerilor si serviciilor financiare