Inchiriere Nacele si Platforme
EdenHost

USI DE GARAJ SECTIONALE

 

      Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila Usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii rezultand o izolare perfecta, coeficientul de izolare termica fiind de 0,49W/mp*K.
 
 • Panouri de 500 mm sau 610 mm inaltime, confectionate din tabla de otel de 0.5 mm galvanizata prin cufundare la cald si acoperite cu pudra de polyester;
 • Model : nervuri inguste, orizontale ( 100 mm );
 • Culoarea interiorului : alb ( RAL 9016 );
 • Panouri metalice, cu întaritura, tabla de 0.5 mm, cu izolatie din poliuretan in grosime de 40 MM;
 • Panouri cu sistem de protectie  impotriva prinderii degetelor;
 • Prezinta garnituri de etansare intre paneluri si pe conturul usii;
 • Cheder inferior cu structura tubulara, cheder superiror;
 • Profil aluminiu superior si inferior 43x33x1.5;
 • Maner aplicat si incuietoare mecanica.
 
 
       Usile de garaj sectionale se pozitioneaza direct in spatele golului astfel incat usa nu micsoreaza in nici un fel dimensiunile utile ale acestuia. Ghidajele usii de garaj se monteaza pe stalpii laterali iar sistemul de arcuri se pozitioneaza pe grinda superioara.
 
 
         Toate componentele metalice sunt realizate din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lugna durata.
 • Constructie din otel galvanizat prin cufundare la cald cu tabla de 2mm grosime
 • Arcurile de torsiune galvanizate ( durabilitatea arcului 15.000 cicluri )
 • Role cu rulmenti acoperite cu strat de Teflon
 • 2 arcuri de torsiune fiecare cu sistem de protectie contra ruperii arcului;
 
 
                                                                           CULORI DISPONIBILE
 
        Culorile standard pentru usile sectionale rezidentiale sunt alb si maro, la cerere se poate opta pentru orice culoare din gama ral ( vopsire auto).Pentru a completa noua cerere de piata firma noastra pune la dispozitie culori specale : imitatie de stejar auriu,stejar inchis si mahon.Toate panourile usilor de garaj sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anticoroziune.
 
                                                                                      DOTARI TEHNICE
 
       Usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale,care permit accesul in garaj fara a necesita deschiderea intregii usi de garaj.Aceasta situatie este recomanda cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se consumul de energie termica.
 
Alte optionale pentru usi:
- ferestre dreptunghiulare
- ornamente pentru ferestre
- grile de ventilatie
- yala deblocare
 
 
 
                Usile sectionale pot fi actionate manual cu usurinta datorita sistemului de arcuri de torsiune care preaiau toata greutatea usii sau pot fi actionate prin telecomanda automat crescandu-se astfel confortul.Motorul usi de garaj prezinta un sistem de protectie la intalnirea obstacolelor, usa se opreste la cel mai mic obstacol si se ridica 20cm rea a crea posibilitatea inlaturarii obstacolului respectiv.Motorul este prevazut cu sistem de deblocare pentru varianta manuala in cazul cand nu este curent electric.
 
Afacerilor si serviciilor financiare